AQUARIUS 1

18.06.2021 10:50

 

Veselou Apokalypsu a šťastný Nový věk 

Vítejte ve věku Vodnáře.
 
 
 
 

Kosmický horoskop

 

Asi něco víte o astrologii. Dvanáctkrát do roka se mění hvězdné vlivy a hýbe to lidem s náladou a s osudem. Je to tím, že Země obíhá kolem Slunce. Každý měsíc na nás tedy z vesmíru působí jiné vlivy. Je to docela znát, co?

To samé se ale děje ještě v daleko větším cyklu. Říká se mu Platónský rok. Trvá zhruba 26 tisíc let. Může za to precese Zemské osy, tedy (zjednodušeně) naše pozice vůči zbytku Galaxie.

Každý Eon velkého zvěrokruhu působí přes dva tisíce let. Vlivy znamení tedy tvarují celé kultury, civilizace a světové paradigma.

Přechody mezi věky trvají stovky let. Změny vládnoucích znamení jsou dramatické a provází je zásadní změny: Geologické, klimatické, kulturně společenské. Nazývají se Apokalypsou nebo Potopou.

Pro představu -

Vše, co známe, co žijeme, víme ze školy, co nás tvaruje ... celá „novodobá“ historie, postoje, tvary, zvyky, mindráky... To vše je ve znamení Ryb. Kristus, Římská říše, středovék ...


 

Zahoďte to … Nadechněte se … Vnímejte přítomné…

Aktualizujte

Přichází Věk Vodnáře. Ryby končí.

Bude to bolet, ale jdeme do lepšího.

…That is the way …

 

Žádný strach. Jsme homo sapiens. Potulujeme se po tváři Země už 200 tisíc let. Těch potop už jsme několik přežili. Přežijeme i tu další, ne?


 

Když ryba ovládla svět

 

Když se Věky měnily naposledy, cca 0 až 500 n. l. , obešlo se to výjimečně bez větších geologických změn. Klimatické změny však způsobily tzv. Velké stěhování národů. Padla dogmata, paradigmata, a také velké říše.

 

Vznikla nová dogmata a říše ve znamení ryb. Vyrobili jsme pokročilejší a hustější psychosociální prostory, matrixy, založené na povinné víře, strachu a principu stáda. Boj, agrese, společenská úzkost, útlak, manipulace, hřích, peklo a trestající bůh...To jsou ukázkové nástroje rybího principu. Je Vám to povědomé?

Zdědili jsme pěkně podělanej Svět.


 

Hippie a psychedelie – Apokalypsa NOW


 

Teď přichází na řadu Vodnář. Údajně jsme zhruba v polovině přechodu. Ještě nás tak 100-150 let čeká.

Prvními příznaky Vodnářských energií byla vědeckotechnická revoluce koncem 19. století. Přišly nové myšlenky a principy. Uvolnily se duchovní a kulturní hranice. To vše posunulo dosahy kolektivního vědomí.

Díky tomu jsme za necelých 200 let přešli od ruchadla, přes parní stroj, až k letům do vesmíru.

Slábnoucí energie Ryb otevřela téma svobody jedince. Došlo k oslabení kulturních a duchovních dogmat. Pád monarchií, rozvoj demokracie, svoboda slova…. 


 

Vodnářské energie přicházející v druhé polovině 20. století umožnily Rozmach sebepoznání a duchovní rozvoj, nezávislý na starých dogmatech. Hippies, psychedelie, rocknroll, ezoterika neošamanismus.

Stále to nabírá na obrátkách...


 

90. Léta uvolnila spoustu dosud uzamčených informací.

Duchovní přesahy, kvůli kterým Crowley před sto lety musel dělat fakt hustý rituály jsou dnes dostupné komukoliv, kdo se jen trošku snaží.

 

 

Here comes the Sun
 

Co se počítá, jsou dosažené mety v nadvědomí lidstva. Nově prošlapané stezky a objevené principy a archetypy. To jsou nástroje, které můžeme používat. Tak mohou začít plošně prosakovat do kulturních zvyklostí a překlápět nás k Vodnářovi.

Vodnář přináší například volné informace, imaginaci, expresi, novátorství, kreativitu, kolektivní individualismus, odklon od autorit a dogmat, přímý kontakt s podstatou reality, vibrační zhmotňování, a magické tvoření.

 

Můžete namítnout, že se to zdaleka netýká celého světa. Mnohde tenhle komfort nemají.

To je další charakteristika přechodových období. Změna probíhá nelineárně 

v prostoru i čase. Někde rychleji, a jinde pomalu, jeden krok vpřed a tři zpět. Proto ta změna trvá stovky let.

Některé nauky, systémy a bohužel i kulturní celky ještě dodnes frčí v principech Věku Berana, možná dokonce i Býka. Zatvrdli 2 – 4 tisíce let… !

Stejně tak bude v dalších desítkách let vzdorovat i princip Věku ryb.(Toto téma pojednám v příštím článku.)

Teď zrovna ti úhoři pěkně utahujou Šrouby. Chtějí ten starý systém udržet co nejdéle...

 

Nedáme se. Časem je přečíslíme. Převibrujeme …

Máme spoustu možností, nových cest a pomoci

 


Dobré zprávy

 

Kolem roku 2000 se nám otevřely informační databanky celého dostupného Universa.

To je velmi nápomocné.

Kdokoliv, kdo umí trošku meditovat a dokáže chvíli udržet Záměr, se dozví cokoliv, co unese.

Chce to ovšem disciplínu, pružnost a tréning, aby se člověk v tom kosmickém internetu vyznal.

Je tam úplně všechno. Historické archivy, návody, mapy, nástroje, metody, duchovní nauky... Průvodci, spojenci, trenéři, technologové … Je tam Vše, co dosud vzniklo. A teď i nové možnosti a potenciály. Je na nás ty Vodnářské vrstvy.vytvořit a zabydlet.


… Je tam i ten Budha, Kristus, Metatron, Krišna… Všichni jsou k dosažení v původní formě, ale je moźno otevřít i novověké upgrady… Jenom v tom trošku umět chodit .

Mně pomohly šamanské metody, umění, zvídavost a dobrodružná povaha. A spoousta čištění starých nánosů a dlouhodobá převýchova vlastního podvědomí 


 

Srdce nám napoví. Vibrace a průvodní pocity jsou nezaměnitelné. To, co obsahuje růstové vibrace, je příjemné, hřejivé, bezpečné - nadšení a síla, trošku dobrodružné, vzrušující ... Vlastní Duše vám to těmito pocity olajkuje a potvrdí. To je vynikající navigace ...


 

Nu a pokud to, co cestou potkáte, bude zářit srdečností jako Dalajláma, tak víte, že jdete správně.


 

Okolní universum je přátelské.

Je Tady opravdové Teď.

Je tady na dosah velký Zdroj a vedení

... O to se dá opřít. S tím se dá pracovat.

Vyrobíme si krásnej svět


 

Tak milí tvůrci, stopaři, čarodějové ...

… pojďme na to … 


 

Ukážeme jim zač je toho Aquarius.